Plug-and-play

Oppakken, stekkers in het stopcontact en genieten maar. Het werk is al voor u gedaan en u kunt direct genieten van een stukje jungle in huis.

Alle plug-and-play-paludaria van DendroCare zijn met zorg bedacht, ingericht en ingedraaid. Ze zijn direct klaar voor de bewoners na uw keuze.

Compleet paludarium 100 cm x 45 cm x 70 cm (buitenmaat) 

 

Ideaal paludarium voor de grotere kikkersoort deze wat meer grondoppervlakte wenst. Open inrichting van natuurlijk materiaal met een waterloopje en waterpartij.

Paludarium is 3-voudig belucht, twee schuifruiten aan de voorzijde, voorzien van dubbele LED-verlichting, opvoerpompje t.b.v. waterloopje, verwarming, sproeisysteem en onderkast. 

 

€ 695,00

 

 


Compleet paludarium 52 cm x 42 cm x 48 cm (buitenmaat) 

 

Paludarium voorzien van een 3-D achterwand wat extra veel diepte geeft. Tevens bied dit veel zit en schuil mogelijkheden voor de dieren. Door de dichte zijwanden een ideaal paludarium voor wat schuwere kikkersoorten.

Paludarium gemaakt van glas, is 3-voudig belucht, twee schuifruiten aan de voorzijde, voorzien van LED-verlichting, opvoerpompje t.b.v. waterloopje en verwarming en ventilatoren.

 

€ 395,00

 

 


Compleet paludarium 60 cm x 40 cm x 52 cm (buitenmaat) 

 

Paludarium geschikt voor een groepje op grond levende kikkers, bijvoorbeeld Dendrobates. Volledig inrichting met natuurlijk materiaal met een waterloopje en waterpartij dat een hoge luchtvochtigheid geeft.

 

Paludarium is 3-voudig belucht, enkele schuifruit aan de voorzijde voor mooi zicht, voorzien van LED-verlichting, opvoerpompje t.b.v. waterloopje en verwarming en ventilatoren.

 

€ 325,00

 

 Staat er geen paludarium bij na u wensen? 

Naast de bovenstaande Plug-and-play paludarium biedt DendroCare ook de mogelijkheid een paludarium geheel na uw wensen te maken.

Door via een e-mail uw wensen kenbaar te maken met een omschrijving of door uw wensen tijdens een bezoek aan DendroCare door te spreken zal er een offerte opgemaakt worden.

U bent van harte welkom in Hoogeloon, de koffie staat klaar.