Plug-and-play

Oppakken, stekkers in het stopcontact en genieten maar. Het werk is al voor u gedaan en u kunt direct genieten van een stukje jungle in huis.

Alle plug-and-play-paludaria van DendroCare zijn met zorg bedacht, ingericht en ingedraaid. Ze zijn direct klaar voor de bewoners na uw keuze.

Compleet paludarium 100 cm x 45 cm x 70 cm (buitenmaat) 

 

Ideaal paludarium voor de grotere kikkersoort deze wat meer grondoppervlakte wenst. Open inrichting van natuurlijk materiaal met een waterloopje en waterpartij.

Paludarium is 3-voudig belucht, twee schuifruiten aan de voorzijde, voorzien van LED-verlichting, opvoerpompje t.b.v. waterloopje, verwarming en onderkast. 

Dit paludarium is te koop/bekijken bij Exotic World in Helmond. 

 

€ 895,00

 

 


Compleet paludarium 40 cm x 40 cm x 70 cm (buitenmaat). 

 

Hoog paludarium dat zeer geschikt is voor de kleinere kikkersoorten. Denk hierbij aan epipedobates-soorten, ranitomeya-soorten of oophaga-soorten (er zijn er natuurlijk meer). 

Paludarium gemaakt van glas, is drie-voudig belucht, enkele schuifruiten aan de voorzijde, voorzien van LED-verlichting, opvoerpompje t.b.v. waterloopje en verwarming en ventilatoren.

 

€ Verkocht

 

 


Compleet paludarium 60 cm x 40 cm x 47 cm (buitenmaat) 

 

Paludarium geschikt voor een groepje op grond levende kikkers, bijvoorbeeld Dendrobates. Volledig inrichting met natuurlijk materiaal met een waterloopje en waterpartij dat een hoge luchtvochtigheid geeft.

 

Paludarium is 3-voudig belucht, enkele schuifruit aan de voorzijde voor mooi zicht, voorzien van LED-verlichting, opvoerpompje t.b.v. waterloopje en verwarming en ventilatoren.

 

€ 325,-

 

 Staat er geen paludarium bij na u wensen? 

Naast de bovenstaande Plug-and-play paludarium biedt DendroCare ook de mogelijkheid een paludarium geheel na uw wensen te maken.

Door via een e-mail uw wensen kenbaar te maken met een omschrijving of door uw wensen tijdens een bezoek aan DendroCare door te spreken zal er een offerte opgemaakt worden.

U bent van harte welkom in Hoogeloon, de koffie staat klaar.